Slut med forbudt.

bog_slutmedforbudtHvis du er rigtig godt træt af slankekure med stramme restriktioner, hvor der er en masse forbud med, hvad du må spise og især med, hvad du ikke må spise, så skulle du prøve at læse bogen “Slut med forbudt” af Morten Svane og Morten Elsøe.

I bogen tager forfatterne kampen op med det, de kalder sundhedsdiktaturet: Regler, der bestemmer, hvad du skal spise, hvor hårdt og hvor meget du skal træne, og hvordan du skal se ud, for at du kan kalde dig sund.

Det er en helt igennem fantastisk bog, hvor de to forfattere kommer godt omkring, hvordan alle de regler vi sætter for os selv, faktisk kan være med til at forhindre et ønsket vægttab.

For i stedet for at være fanatisk og lave en masse regler for, hvad der måske er det rigtige for dig at spise og hvor meget du skal træne, foreslår de, at du slutter fred med din mad og din krop. Du skal leve dit liv, hvor det du spiser, er en kilde til nydelse i stedet for stress.

Bogen “Slut med forbudt” er som Ny Koststil ikke en slankekur, men en opfordring til dig om, at du skal bruge din sunde fornuft, når du vælger. Både hvad angår din træning, samt hvad og hvor meget du putter i munden. Og andet behøver du faktisk ikke.

Du skal huske at nyde dit liv. Du har kun det ene. Og det er dig, der bestemmer, hvordan du vil leve det!

 
 

Kom igang med en sundere livsstil allerede i dag - helt gratis

Tilmeld dig herunder og få din velkomstgave:

Kostkombinering - Nordiske Næringsstofanbefalinger (PDF)

+ mit nyhedsbrev:

Fornavn
Emailadresse
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *