Ryd op i dårlige relationer.

skaenderiAf og til trænger vi til at få ryddet op i vores liv. Og det gælder ikke kun fysisk rod! For det sker nogle gange, at vi også har noget psykisk rod, som kunne trænge til at blive kigget på.

Som du sikkert allerede ved, er sociale relationer en enormt vigtig del i forhold til vores sundhed. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan disse relationer er. For hvis du har nogle dårlige relationer, vil det påvirke dig negativt. Og på sigt kan det have en betydning for din sundhed.

Så har du nogle dårlige/ligegyldige relationer, bør du gå dem efter i sømmene. Er det fordi du er gledet fra vedkommende, fordi du ikke længere har noget tilfælles med ham/hende, kan du overveje om I sammen kan finde melodien igen. Så kan det være en relation, der er værd at arbejde på at få op at køre igen. Gode relationer er nemlig guld værd!

Er det derimod en relation som giver dig ubehag/negative følelser, bør du afslutte relationen til ham/hende hurtigst muligt. For sådan en relation er med til at stresse dig og dræne dig for energi. Og der er ingen, der har brug for at have den slags mennesker i sit liv! Heller ikke dig! Livet er simpelthen for kort til dårlige relationer!

Så gør dig selv og din sundhed en tjeneste ved at holde fast i gode gamle relationer og skab gerne nye. Men husk at det skal være relationer, som nærer dig med energi. Dine relationer skal tilføre dig noget godt! Og det skal være relationer, der er der for dig, når du har brug for det. Det skal være nogen som vil lytte til dig og respektere dig, som det menneske du er! Kan vedkommende ikke give dig det, har du ikke brug  for ham/hende i dit liv.

 

Foto: David Castillo Dominici

 
 

Kom igang med en sundere livsstil allerede i dag - helt gratis

Tilmeld dig herunder og få din velkomstgave:

Kostkombinering - Nordiske Næringsstofanbefalinger (PDF)

+ mit nyhedsbrev:

Fornavn
Emailadresse
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *