Om mig

Jeg var opslugt af mit arbejde

I en del år arbejdede jeg i taxibranchen. Først som kørselsdisponent, siden som chauffør og til sidst som selvstændig taxivognmand.

Det var en branche med hård konkurrence, mange frustrationer og ikke mindst mange og lange arbejdsdage.

Arbejdet tog al min tid og jeg havde altid travlt med et eller andet, som havde med mit arbejde at gøre. Jeg levede og åndede udelukkende for mit arbejde.

 

Det gik udover min familie og min sundhed

De mange og lange arbejdsdage havde selvfølgelig også nogle personlige omkostninger. Ikke kun familiemæssigt, men også sundhedsmæssigt.

Jeg havde aldrig tid til min familie. Vi lavede sjældent noget sammen som familie. Og når vi endelig gjorde, var jeg altid fortravlet, fraværende og kort for hovedet.

Jeg sov dårligt. Var rastløs og blev irritabel og holdt den kun kørende ved hjælp af utallige kopper kaffe. Ofte spiste jeg fastfood (det var nemt at indtage i taxien) eller jeg sprang helt måltider over.

 

Jeg var ved at miste mig selv

Langsomt gik det op for mig, at jeg ikke levede mit liv. Jeg kæmpede for at overleve hver eneste dag.

Alt hvad der kunne nære mig i form af tid sammen med min familie og fornøjelser, var skåret væk til fordel for arbejdet. Så der var kun det tilbage i mit liv, som tærede mig. Arbejdet!

Da det gik helt op for mig, hvor meget mit arbejde egentlig fyldte, blev jeg meget chokeret. Og jeg fik en følelse af, at jeg var ved at miste mig selv. Det fik mig til at stoppe op!

 

Jeg overhørte advarslerne

Når jeg ser tilbage, fik jeg faktisk gentagne gange advarsler både fra min familie og fra min krop om, at tiden måske var inde til, at jeg skulle stoppe op og tænke mig om.

Men jeg valgte mere eller mindre ubevidst at overhøre dem.

Jeg bildte vist mig selv ind, at det nok var lidt smart altid at have så travlt. Og at jeg ikke havde et valg.

 

Jeg tog en beslutning

Da jeg opdagede, at jeg rent faktisk havde et valg, var der ikke langt fra tanke til handling! Jeg behøvede ikke at blive i taxibranchen resten af mit arbejdsliv. Jeg kunne lave noget andet. Og det ville jeg!

Så jeg besluttede mig for at tage nogle uddannelser, så jeg kan udleve min egen drøm om at leve sundere og hjælpe andre med at få det liv, som de ønsker sig. Et liv med mening!

Jeg er nu uddannet som:
• Sundhedsugle® ved At Workskolen i Århus
• Kostvejleder (med speciale som Slankekonsulent + overbygning i Børn og overvægt) ved At Workskolen i Århus
• Certificeret Sundheds- og Livsstils Coach ved At Workskolen i Århus
• Kostvejleder ved Lene Hansson Academy
• Positiv Psykologi Vejleder ved At Workskolen i Århus

Jeg er desuden i gang med en Mindful Master Coach uddannelse.

 

Jeg vil gerne invitere dig til en gratis discovery-session

Har du spørgsmål?
Kontakt mig

 

Jeg er uddannet hos
atwork_logo